Πρόσφατες Δημοσιεύσεις

Περιοδικό «Γαστρονόμος»

Σαλάμι «Διά ελιάς και αέρος», Τσιανάβας, Καρδίτσα

Χοιρινό σαλάμι αέρος, με ολόκληρα πιπέρια, καρυκεύματα και μυστική πατέντα την προσθήκη των πολύτιμων πολυφαινολών του ελαιολάδου. Η τεχνική εφαρμόστηκε σε συνεργασία με το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Θεσσαλίας και απέσπασε βραβείο καινοτομίας. Νόστιμο και συμπαγές, με αισθητό το ελαιόλαδο στον ουρανίσκο.

Από τη Βιβή Κωνσταντινίδου Λεβόν Τσερτσιάν, Αφοί Βασιλόπουλοι, Σμυρνιώ

Link: Απόσπασμα από το περιοδικό «Γαστρονόμος»